Jeg elsker det industrielle look, som nogen bare forstår at indrette deres hjem med til perfektion! Min kæreste og jeg har snakket og drømt om, at komme til at bo i en eller anden gammel fabrik eller lignende en million gange. Og der findes også rigtig mange flotte gamle bygninger her i Århus, som er lavet om til lejligheder. Desværre bliver de bare oftest renoveret til ukendelighed, så al den fantastiske charme forsvinder helt!

Når vi engang skal til at købe lejlighed er der ingen tvivl om, at det er lejligheder i den dur, vi kommer til at være på udkig efter! Rå, gamle og lettere slidte lejligheder med store rum der emmer af karakter. Håber virkelig det kan lykkedes, men ellers er der heldigvis mulighed for at renovere sig frem til meget, så snart det er ens eget.

Det industrielle look3

Det industrielle look2

Det industrielle look1

Det industrielle look5

Når vi snakker interiør, findes der også en masse lækre ting, som jeg bestemt heller ikke ville være ked af at eje. Jeg kan personligt godt li’ at blande forskellige stilarter, alt efter hvad jeg lige har lyst til og her er produkter i det slidte industrielle look, bestemt også iblandt. Jeg har desværre ikke så mange ting i lejligheden endnu, som jeg vil betegne som industrille, men i de helt rigtig omgivelser vil mange af mine rå og slidte loppefund passe perfekt ind!

Det industrielle look6

Det industrielle look8

Det industrielle look9

Det industrielle look4

Men noget jeg virkelig ville elske at få fingrene i, er et par gamle slidte ’highschool’ skabe og kigger også ofte efter dem på DBA. De er dog for det meste ret pebret eller befinder sig i den anden ende af landet og derfor regner jeg også med, at vente til jeg kan få et par stykker igennem min mors arbejde, når de skal kasseres! Så smask heldige er alle jo nok ikke, men det kræver også lidt tålmodighed, da hun endnu ikke ved hvornår det bliver. Noget andet jeg også altid er på udkig efter er nogle fede gamle lamper – allerhelst nogle store projektør lignende af slagsen, som kan stå på gulvet. Hvad syntes i om det industrille look – er det også lige jer eller sværger i til en helt anden stilart?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Fed gulvlampe

Write A Comment