Jeg købte for noget tid siden to lamper på et loppemarked, og til at starte på havde jeg ingen idé om hvad jeg skulle bruge dem til, men med hjem, det skulle de! Lamperne er sådan nogle man bruger udenfor, og ses ofte med en form for gitter foran, men disse er uden, og fra starten syntes jeg de havde et super fedt look! Jeg overvejede længe at bruge dem til at oplyse vores gang med, men syntes alligevel ikke rigtigt de passede ind.

sengelampeDIY

Det endte med at lampen her fra House Doctor, gav mig idéen til at bruge dem til sengelamper. Man kan selvfølgelig også bruge dem alle mulige andre steder, men da jeg var så heldig at have to, samt var led og ked af min nuværende sengelampe, så passede det jo perfekt! Jeg smuttede i Silvan for at købe lidt af hvert efter kærstens instrukser, så han kunne få lidt liv i de gamle lamper igen. Jeg har desværre ikke særlig meget forstand på det med at få gamle lamper til at lyse, men så er det jo godt min bedre halvdel har helt styr på den slags! Jeg smuttede også på nettet og fandt nogle dekorative glødepærer, som kunne pynte lidt i de nye sengelamper.

DIYsengelampe

Og resultatet blev i sidste ende sådan her, og nu står de så fint og pynter på mit sengebord – som forresten også er nyerhvervet. Det er ikke meget lamperne er blevet brugt endnu, da det jo heldigvis stadigvæk er dejlig lyst det meste af døgnet, men til vinter bliver de guld værd! Find alle DIY lampe projekter her eller alle bolig DIY projekter her.

Hvilke sengelamper har i der hjemme?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment