Et indlæg om dyre tattoos mere til jer kommer her. Jeg har egentlig ikke som sådan noget favorit dyr, som jeg bare tænker jeg MÅ har tatoveret – hvad med jer? Der er mange dyr der interessere mig, og jeg syntes er brand flotte, og hvis jeg en dag skal have mig en dyre tattoo, bliver det nok et dyr der fascinere mig på den ene eller anden både – og ikke sådan som mange andre, et kæledyr. Jeg syntes de realistiske tattoos er virkelig imponerende, men fordi jeg ikke rigtig har et forhold til dyr jeg nok ender op med, kunne jeg godt forstille mig at jeg vil gå efter den anderledes eller mere grafiske udgave.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

Write A Comment