Et indlæg om dyre tattoos mere til jer kommer her. Jeg har egentlig ikke som sådan noget favorit dyr, som jeg bare tænker jeg MÅ har tatoveret – hvad med jer? Der er mange dyr der interessere mig, og jeg syntes er brand flotte, og hvis jeg en dag skal have mig en dyre tattoo, bliver det nok et dyr der fascinere mig på den ene eller anden både – og ikke sådan som mange andre, et kæledyr. Jeg syntes de realistiske tattoos er virkelig imponerende, men fordi jeg ikke rigtig har et forhold til dyr jeg nok ender op med, kunne jeg godt forstille mig at jeg vil gå efter den anderledes eller mere grafiske udgave.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment