I dag vil jeg vise jeg det sidste indlæg i rækken om dyre tattoos – so here we go. Hvis i har kigget med indtil nu, har i måske lært lidt om symbolikken bag nogle af dyrene – hvilket også er grunden til nogle vælger f.eks. at få en ørn eller en løve tatoveret. Netop det med at der er en symbolskbetydning bag ens tattoo, ved jeg ikke hvor meget der findes af i DK, så er det måske mere et personligt symbol. Jeg kender ikke selv så meget til det, men har da flere bekendte der har valgt at få den stjerne eller den fugl tatoveret, fordi det symbolisere en ven eller et familiemedlem. Jeg kender dog ingen der har valgt at få f.eks. en løve tattoo, fordi de med den gerne vil symbolisere at de har styrke. Nogen af jer der har eksempler på det?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment