I dag vil jeg vise jeg det sidste indlæg i rækken om dyre tattoos – so here we go. Hvis i har kigget med indtil nu, har i måske lært lidt om symbolikken bag nogle af dyrene – hvilket også er grunden til nogle vælger f.eks. at få en ørn eller en løve tatoveret. Netop det med at der er en symbolskbetydning bag ens tattoo, ved jeg ikke hvor meget der findes af i DK, så er det måske mere et personligt symbol. Jeg kender ikke selv så meget til det, men har da flere bekendte der har valgt at få den stjerne eller den fugl tatoveret, fordi det symbolisere en ven eller et familiemedlem. Jeg kender dog ingen der har valgt at få f.eks. en løve tattoo, fordi de med den gerne vil symbolisere at de har styrke. Nogen af jer der har eksempler på det?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment