Der er ikke noget bedre end en lækker plaid til at holde sig varm under, når man sidder og hygger foran fjernsynet. Jeg har ofte taget min dyne med ind i sofaen, da jeg er lidt af en frossenpind, men den er bare en smule klodset og stor, når man nu ikke har verdens største sofa –  en plaid bare smartere. Min dyne ender for det meste halvt på gulvet, og bliver fyldt med nullermænd, og ja er i bund og grund bare vildt upraktisk.

Jeg har derfor overvejet om det ikke ville en virkelig god idé at anskaffe sig en rigtig flot plaid, en som kan ligge i sofaen hele tiden og pynte. Min plaid må gerne være i et eller andet skønt mønster, og også gerne med en masse farve på. For selvom vi går varmere tider i møde, er og bliver lille Danmark bare koldt det meste af året, og derfor er en plaid en fremragende investering, hvis i spørger mig.

 

Er de her to plaider ikke bare lækre? Det flotte leopardprikkede plaid er fra Zalando Home og kan købes lige her. Jeg elsker karry gul og derfor er den smukke plaid fra Hedda lige noget for mig. Den er 100% bomuld og du finder den lige her.  Udover at de to plaider se dejlige varme ud, elsker jeg også at der både, er mønster, farve og struktur i – det giver bare lidt mere liv! Derudover gør det jo selvfølgelig heller ikke noget, at ingen af plaiderne koster en halv bondegård!

Plaider er faktisk ikke noget jeg har kigget så meget på før i tiden, og derfor vidste jeg heller ikke helt hvad der var at finde på markedet, men hold da helt fast, hvor blev jeg forbavset over alle de skønne og farvestrålende plaider der findes – ja der er virkelig noget for en hver smag! Jeg har valgt lidt forskellige plaider ud til jer her, som jeg håber i kan li’. Der er lidt for en hver smag både når det gælder prisen, kvaliteten og udseendet.

   
Tina Ratzer  // Vile // Firm Living // Mae Engelgeer
Jeg er især selv helt forgabt i plaiden fra Mae Engelgeer, og ville bestemt heller ikke afslå hvis postmanden en dag stod ved døren med fra Vile. Det er virkelig svært at vælge bare én plaid – selvfølgelig vil det nok være flottest, at vælge en der passer til ens sofa og resten af indretningen i stuen, men da jeg går og drømmer om en ny sofa, er det nok, i hvert fald for mit vedkomne, godt at tænke lidt fremad. Man kunne selvfølgelig også bare være, at man skulle anskaffe sig mere end én plaid.

  
Au Maison // Calando // Au Maison // House Doctor
Og jeg kunne blive ved og ved, for der er virkelig mange smukke plaider at finde, når man surfer rundt på diverse shops, der sælger ting til ens bolig. Jeg kan virkelig ikke vælge en favorit plaid blandt alle disse, og hvis jeg havde pengene ville jeg nok købe hvert eneste – selvom det måske er lidt i overkanten i forhold til mit behov. Har i en favorit plaid?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Missoni plaid - Vinterfryd -

Write A Comment