Plaider er altid skønne, og selvom det måske ikke lige er sæson for dem i øjeblikket, kan det nu være meget praktisk med en dejlig varm plaid til at have om sig, når man f.eks. hygger på terrassen ud på de sene nattetimer. Og her ville en Missoni plaid besemt ikke være et dårligt bud!

– Se hele udvalget af Missoni plaider lige her –

Jeg har før skrevet lidt om forskellige plaider lige her, og der findes virkelig mange skønne af slagsen – i alle prisklasser. Dette indlæg kommer derfor kun til at handle om en bestemt slags, nemlig Missoni plaider – for de er virkelig lækre!

missoniplaid2 missoniplaid3
Humbert // Montgomery
En Missoni plaid kan fås i flere forskellige farver og mønstre, og jeg har i dag udvalgt et par stykker til jer. En plaid fra Missoni er lavet i næsten ren uld, og er virkelig et italiensk produkt i højklasse, der har været populært i mange år. Jeg syntes de alle sammen er virkelig smukke, og kunne til hver en tid klikke dem hjem i min stue!

missoniplaid5 missoniplaid4
Jocker // Erode
Mit først køb bliver nok desværre ikke lige en Missoni plaid, for da kvalitet og pris jo ofte går hånd i hånd, er det desværre lige i overkanten til mit budget. Men en dag skal jeg helt bestemt have mig sådan en plaid, og jeg ved allerede nu at jeg ville få svært ved at beslutte mig for hvilken en. Er der en af de flotte plaider i hælder mere til, en andre? Jeg hælder selv lidt til Jocker – men jeg har nok ændret mening i morgen!

– Indeholder affiliate links – 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment