Jeg har før leget med at benytte brune papirsposer som potteskjulere og selvom det egentlig fungerede okay, så var det bare ikke en holdbar løsning i længden. Så da jeg så denne vidunderlige lille potteskjuler pose hos Blomst Design på Frederiks Allé, så skulle den bare med hjem!

Den kan ikke benyttes alene, for selvom den er lavet er lavet i et ret robust materiale, så bliver det bare hurtigt noget smat med jord og vand. Men fordi posen dækker så fint, kan man sagtens gemme en mindre pæn potte dernede. Den lille pose, som er et italiensk design, var ikke helt billig. Jeg har lykkeligt glemt alt om prisen og nyder i stedet for, hvor fin den ser ud i vores stue, med den smukke Alocasia Polly i – som forresten er købt samme sted.

potteskjuler pose

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment