Jeg har før leget med at benytte brune papirsposer som potteskjulere og selvom det egentlig fungerede okay, så var det bare ikke en holdbar løsning i længden. Så da jeg så denne vidunderlige lille potteskjuler pose hos Blomst Design på Frederiks Allé, så skulle den bare med hjem!

Den kan ikke benyttes alene, for selvom den er lavet er lavet i et ret robust materiale, så bliver det bare hurtigt noget smat med jord og vand. Men fordi posen dækker så fint, kan man sagtens gemme en mindre pæn potte dernede. Den lille pose, som er et italiensk design, var ikke helt billig. Jeg har lykkeligt glemt alt om prisen og nyder i stedet for, hvor fin den ser ud i vores stue, med den smukke Alocasia Polly i – som forresten er købt samme sted.

potteskjuler pose

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment