Lige før jul blev jeg kontaktet af Cotter.dk, der ville høre om jeg ikke kunne tænke mig, at teste en rigtig fed lampe for dem. Selvom jeg vidste, at det blev i meget kort tid, den fik lov at hænge, inden den skulle pilles ned igen, når hele lejligheden skulle pakkes sammen, så kunne jeg ikke få mig selv til at sige nej tak.

Den er nemlig så fed og jeg er helt vild med idéen om en samle-selv-lampe, som er laserskåret! Cotter præsenterer lampen som et ikeahack, da fatning og pære er fra Ikea og selve lampeskærmen, er den de skærer med deres laserskærer.

Cotter4Lampen kan fås i virkelig mange materialer og selvom kæresten synes, akryl var en fantastisk idé, så endte jeg dog alligevel med gråt pap. Jeg er nemlig ikke den store fan af akryl og synes at det grå pap ville passe rigtig godt ind hjemme hos os. Jeg overvejede også birkekrydsfiner, men det lyse træ er ikke lige det vi har mest af, så jeg synes kontrasten blev for stor, selvom den er virkelig flot!

Cotter5Efter at have samlet lampen og hængt den i et hjørne i vores soveværelse, indrømmede min kæreste, at jeg nok havde taget det rette valg med det lidt rå materiale fremfor det mere stilet akryl.

Jeg glæder mig til at finde den helt rette placering til lampen, når vi kommer hjem igen – for den er bare for fed! Forresten så koster den kun 179 kr. – vildt ik’!? I kan finde den her, samt bl.a. se en film over hvordan man samler den, men det er der nu ikke så mange ben i!

– Sponsorede indlæg –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment