Lige før jul blev jeg kontaktet af Cotter.dk, der ville høre om jeg ikke kunne tænke mig, at teste en rigtig fed lampe for dem. Selvom jeg vidste, at det blev i meget kort tid, den fik lov at hænge, inden den skulle pilles ned igen, når hele lejligheden skulle pakkes sammen, så kunne jeg ikke få mig selv til at sige nej tak.

Den er nemlig så fed og jeg er helt vild med idéen om en samle-selv-lampe, som er laserskåret! Cotter præsenterer lampen som et ikeahack, da fatning og pære er fra Ikea og selve lampeskærmen, er den de skærer med deres laserskærer.

Cotter4Lampen kan fås i virkelig mange materialer og selvom kæresten synes, akryl var en fantastisk idé, så endte jeg dog alligevel med gråt pap. Jeg er nemlig ikke den store fan af akryl og synes at det grå pap ville passe rigtig godt ind hjemme hos os. Jeg overvejede også birkekrydsfiner, men det lyse træ er ikke lige det vi har mest af, så jeg synes kontrasten blev for stor, selvom den er virkelig flot!

Cotter5Efter at have samlet lampen og hængt den i et hjørne i vores soveværelse, indrømmede min kæreste, at jeg nok havde taget det rette valg med det lidt rå materiale fremfor det mere stilet akryl.

Jeg glæder mig til at finde den helt rette placering til lampen, når vi kommer hjem igen – for den er bare for fed! Forresten så koster den kun 179 kr. – vildt ik’!? I kan finde den her, samt bl.a. se en film over hvordan man samler den, men det er der nu ikke så mange ben i!

– Sponsorede indlæg –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment