Så er det snart tid til Finders Keepers igen, og jeg glæder mig! Det er så super fedt, at arrangementet rigtig har fået taget sit indtog i Århus – og jeg håber virkelig det bliver ved i mange år fremadrettet.

Til jer der ikke ved hvad Finders Keepers er for en størrelse, så er det et designmarked, der for tredje gang bliver holdt i Århus på Godsbanen. Der bliver solgt en masse spændende ting af upcoming designere,  som f.eks. I LOVE MY TYPE, NO17og Mette Skouv Friis. På markedet vil der også være rig mulighed for at shoppe lidt nyt til garderoben, da helt almindelig århusianere sælger ud af deres aflagte tøj – lidt lig Megakup eller Secondhand Bazar.

logo_shop

Finders Keepers løber at stablen i denne weekend (d. 10 og 11 maj) på Godsbanen – begge dage fra 11-17. Indgangen koster 40 kr. og hvis i ikke allerede har været forbi og købe en billet, kan det gøres via Finders Keepers hjemmeside lige her. Det kan klart anbefales, så man slipper for at stå i kø i døren!

Jeg glæder mig til at komme ned og kigge på en masse fine illustrationer til hjemmet, og selvom jeg fik købt en hel del sidste gang. Er der stadig masser af plads til flere flotte kreationer, i vores lille hjem.

– Udarbejdet i samarbejde med Finders Keepers –
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment