Efter at have begyndt min praktik er jeg blevet opmærksom på de mange flotte Finnsdottir vaser. Hvis jeg skal være ærlig, så kendte jeg slet ikke mærket før og havde heller aldrig lagt mærke til de lidt skæve men meget flotte produkter i hverken de fysiske eller online interiørbutikker.

Jeg gik et godt stykke tid og kunne ikke helt finde ud af, om jeg synes de var flotte eller ej. For på den ene side kan jeg godt lide at de skiller sig så meget ud af resten af de lidt stringente skandinaviske designs man ser mange steder, men på den anden side synes jeg måske også de er lidt for pusse nusset. Jeg tror jeg er kommet frem til den konklusion, at der er nogle af modellerne jeg synes er rigtig pæne og andre der slet ikke er mig.


Finnsdottir_Hamonica_black FinnsDottir_HonkaBell_Grey Finnsdottir_Dancer_white_vase_keramik_dansk_designFinnsdottir_honkadonka_turkis_vase_keramik_dansk_d Finnsdottir_JumboBell_Grey Rocket_turquise(1)Finnsdottir_Samsurium_Snablebell__sort FinnsDottir_TroknaHorn_Grey(1)

Harmonica // Honkabell // Dancer // Honkadonka

Jumbobell // Rocket // Snablebell // Trunkahorn

Kender i egentlig overhovedet til brandet? Det er ikke så frygtelig mange steder de spændende keramik produkter bliver solgt, men heldigvis ser man det af og til. Jeg har fundet lidt af deres vase udvalg frem her, men de har meget mere på hylderne i flotte farver og jeg synes bestemt det er et besøg værd. I kan blandt andet se et stort antal af deres designs her eller her. Som i kan se sælger de også andet end vaser, selvom det bestemt er der deres fokus ligger. Man kan blandt andet få nogle rigtig fine opbevaringskrukker, lamper eller lysestager. Jeg synes lampen er ret sjov og jeg er helt sikker på den små fyrfadsstager, der er forholdsvist nye, nok skal blive en kæmpe succes!

Om jeg nogensinde får en af de fine Finnsdottir vaser hjemme hos mig selv, ved jeg ikke rigtig, men måske en af de små sorte kunne være meget flot evt. i et stilben sammen med noget af alt mit retro og måske også noget lidt mere råt og industrielt. Jeg er stor fan af at blande forskellige stilarter og skabe min helt egen stil – det er noget jeg praktisere rigtig meget, men jeg trænger faktisk snart til noget mere nyt, da retro tingene er ved at tage lidt overhånd!

Finnsdottir vaser

Hvad synes i om de flotte Finnsdottir vaser? Er det noget i kunne finde på at have stående der hjemme? Udover en lille vase måske kunne være fin, så kan jeg heller ikke rigtig få de helt store gulvvaser ud af hovedet. Det er selvfølgelig en hel anden prisklasse og lidt mere af et statment at have stående i stuen, for den er ikke så let at komme udenom, men sådan en fætter sammen med vores fine West Germany gulvvase kunne det altså være lidt fedt!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment