Gamle træstiger er noget af det fineste og de har virkelig også godt deres indtog indenfor boligindretning. Jeg havde ledt efter en i et godt stykke tid, men var lidt for nærig til at gi´ en 400 til 600 kr. for en på loppemarked som mange desværre forlanger. Men for et par uger siden ringede min kæreste fra arbejdet og sagde at der lå en fin gammel træstige i en container lige ved siden af hans arbejdsplads. Jeg fik ham til at snuppe den og sætte den til side, så vi kunne få den med hjem når han fik fri senere.

gammeltræstige

Efter om rokeringen i stuen, som vi brugte hele sidste lørdag på, fandt vi plads til den i stuen og selvfølgelig skulle den gamle arbejdslampe hænge på den! Jeg er blevet super glad tilfreds med resultatet og glæder mig nu bare til at få lidt flere ting og sager på væggen rundt om den.

gammeltræstige8

gammeltræstige1

gammeltræstige10

gammeltræstige9

gammeltræstige5

gammeltræstige7

Der findes utrolig mange fede måder hvorpå, man kan bruge en gammel træstige i sin indretning og som i kan se, har jeg forsøgt at finde lidt inspiration frem til jer her. Jeg blev selv meget forundret over billede nummer to, hvor stigen bliver brugt som en hylde på væggen – det er altså lidt genialt!

gammeltræstige11

gammeltræstige6

gammeltræstige4

gammeltræstige2

gammeltræstige12

gammeltræstige3

Der er flere af disse geniale påfund jeg godt kunne finde på at efterligne, for selvom jeg er helt vild med min stige som den står nu, så r jeg overbevist om at jeg får lyst til at flytte rundt på den igen om noget tid. Har i også fundet jer en gammel træstige, der kan pynte i jeres hjem?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

6 Comments

 1. Jeg ELSKER udtrykket i sådan en gammel stige.
  Jeg har opdaget min far har en stående, som er slidt på den helt rigtige måde.
  Mon ikke han vil bytte den for en ny? 🙂

  Skøn blog! Jeg er vild med din stil.

  • M. Vinter Reply

   Ej hvor fedt! Jo det tror jeg da helt sikkert, han vil være interesseret i 😉
   Vores underbo har også en fin gammel lille trappestige, som jeg virkelig også overvejer at lave en lille byttehandel med, så vi kan få et nyt sengebord 😉

   Ej hvor er du sød – mange tak, det varmer meget!

  • M. Vinter Reply

   Nej desværre :-/ Den på billede 6 kunne godt ligne en hjemmelavet en 🙂 Håber du har held til at finde en flot træstige.

 2. NinnaOline Reply

  🙂 Hej.

  Kan du linke til de beslag som du har brugt til træstige hjørne hylden?

  Mvh.
  NinnaOline

  • M. Vinter Reply

   Hej NinnaOline
   Tusind tak for din kommentar. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med beslag til dette projekt. Billederne er kun til inspiration 😀 Min egen stige står blot op af en væg. Håber du finder en løsning og held og lykke med projektet 😉

Write A Comment