Jeg gjorde et røverkøb i sidste weekend! Min kæreste og jeg trodsede nemlig regnen og tog til bagagerumsmarked på væddeløbsbanen. Og selvom der ikke var meget at se, fordi de fleste gav op og tog hjem, så fik vi heldigvis gjort et køb, der gjorde hele turen værd.

arbejdslampe7
arbejdslampe2

Nemlig denne fine arbejdslampe. Den stod i mudret og havde bestemt set bedre dage, men for mig var den helt perfekt! Jeg slap med en 10’er og det var endda med en helt ny pære – så det kan vist ikke gøres meget billigere! Selvom jeg nu tror jeg vil skifte pæren ud med en lidt mere dekorativ en på sigt!

Arbejdslamper har været populære i et godt stykke tid efterhånden, men jeg er ikke hoppet med på dillen før nu. Jeg har overvejet flere af de billige modeller, men jeg syntes netop nemt, de kommer til at se lidt billige ud. Det er jo selvfølgelig smag og behag, og der findes mange forskellige arbejdslamper fra alle mulige brands, så det burde være muligt at finde en man syntes om.

arbejdslampe3 arbejdslampe6
arbejdslampe4arbejdslampe5
Morgan // Ukendt // watt&vEKE // Ukendt
Hvis i ikke allerede har en arbejdslampe til at pryde i jeres hjem, kan i jo se med her. Jeg kunne nemlig ikke lige dy mig for at kigge på diverse sider, og finde et lille udvalg af arbejdslamper frem. For selv om det kunne være fedt, at finde en på et loppemarked i silende rengvejr, som jeg selv gjorde, så er det nok ikke særlig sandsynligt, desværre! Ejer i allerede en arbejdslampe – eller er i på jagt efter den helt rigtige?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Find inspiration til at indrette med en gammel træstige

Write A Comment