Jeg holder meget af genbrugsbutikker, og har også tidligere lavet en guide til de århusianske af slagsen, her på bloggen. Desværre har jeg meget sjældent tid til, at komme forbi en genbrug for tiden – så den nye genbrugs webshop lanceret af Kirkens Korshær, er efter min mening, genial! Selvfølgelig går lidt af idéen væk, med at gå og finde sit eget guld i en genbrugsbutik, og mange vil nok mene at genbrug ikke hører til på nettet. Jeg er delvist enig, men jeg syntes også det er helt fair at genbrugsbutikkerne følger med udviklingen som alt andet, og faktisk syntes jeg deres genbrugs webshop fungerer virkelig godt!

Udover diverse former for genbrugsguld, har Kirkens Korshær også valgt at sælge spændende varer der er blevet re-designet af frivillige på deres genbrugs webshop – et virkelig god idé, og jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad der kommer på hylderne med tiden.

Find Kirkens Korshærs genbrugs webshop lige her.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment