Lidt mere slik inspiration, denne gang i form af hjemmelavede skumfiduser. Jeg er egentlig ikke så stor fan af skumfiduser, hvis de ikke er på en pind over et bål, men jeg syntes nu alligevel de kunne være sjove at prøve og lave skumfiduser selv. Hjemmelavede skumfiduser laves på stort set samme måde som hjemmelavede vingummier, så jeg følte egentlig jeg havde godt styr på teknikkerne inden jeg gik i gang. Følg med og lære min opskrift på skumfiduser.

Ingridenser til h jemmelavede skumfiduser

Jeg fulgte selvfølgelig opskriften meget nøje – det er muligt at finde opskriften på Urtegaardens hjemmeside lige her

dejen til hjemmelavede skumfiduser

Det blev til en lækker lyserød masse der mest af alt mindede om varm guf.

varm skumfidusmasse hældes ud

Den blev hældt ud på et stykke bagepapir, som var drysset med druesukker, og så skulle den ellers bare ligge og tørre.

skumfiduserne klippes til ønskede størrelse

Da skumfidusmassen var tør blev den vendt og drysset med druesukker på den anden side, og så var den klar til at blive klippet i nogle mindre stykker.

færdiglavet hjemmelavede skumfiduser

Jeg syntes faktisk det var overraskende nemt at lave skumfiduser, og jeg ville virkelig ønske jeg bedre kunne lide dem. Jeg har selvfølgelig spist nogle stykker af de hjemmelavede skumfiduser, men jeg er desværre ikke stor fan! Men min kæreste og hans små søskende var meget imponeret over de hjemmelavede skumfiduser, og hvis i spørger dem, skal i bare se at komme i gang med at lave skumfiduser. Jeg fik som jeg også nævnte i indlægget om hjemmelavede vingummier en lækker pakke med produkter fra Urtegaarden af Happyhoola, og i den pakke var der både ingredienser til at lave vingummier og skumfiduser – så det kunne simpelthen ikke være nemmere. Køb et sæt stort set magen til her.

– sponsoreret –
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

7 Comments

  1. Pingback: Body scrub hjemmelavet - lav din egen citron saltscrub | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

  2. Pingback: skumfiduser | Dagligvarer Nettet

Write A Comment