Så fik jeg tid til at lave min helt egen nemme hjemmelavet cheesecake, og jeg kan ikke andet end at anbefale at man prøver det! Jeg skrev for kort tid siden om min store kærlighed til hjemmelavet cheesecake, hvor jeg tog et smut rundt i byen, for at smage på lidt på forskellige varianter af denne vidunderlige kage. Jeg endte ud med at lave en Philadelphia cheesecake fordi det er min absolut favorit og jeg er intet andet end stolt over resultatet. Se her hvordan du laver en nem cheesecake.
Visuelt blev den ikke den mest vellykket, men smagen var helt i top, og jeg skal virkelig snart lave den igen.
[spoiler title=”Opskrift på hjemmelavet cheesecake“]
Opskrift på hjemmelavet cheesecake
Ingredienser:
150 g smør
300 g digestive kiks
4 bl. Husblas
400 g Philadelphia
1 lime
1½ dl cremefraiche
125 g flormelis
4 dl piskefløde
Fremgangsmåde for hjemmelavet cheesecake:
Smelt smørret. Knust kiksene og rør dem sammen med det smeltede smør. Smør en form med smør og kom kiksemassen i bunden, og pres den rigtig godt sammen. Bag bunden i 15-20 min ved 200 grader til den er gylden. Lad den køle mens resten af kagen laves.
Udblød husblassen i koldt vand, kom det derefter i en skål og smelt det over et vandbad, Rør Philadelphia, saft fra limen og flomelis sammen. Sigt husblassen i cremen og rør det rigtig hurtigt sammen. Pisk fløden til skum og vend den i Philadelphiacremen. Sæt kagen i køleskabet et par timer og enjoy![/spoiler]
Læs mit tidligere indlæg om cheesecake her
1 Comment
Pingback: Body scrub hjemmelavet - lav din egen citron saltscrub | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode