Følg mig på Facebook og bliv opdateret omkring tattoo.

Jeg syntes det er skide flot med en tattoo på foden, og det skal jeg helt sikkert have en dag. Jeg har altid tænkt at det skulle være en blomst jeg skulle have på foden, men jeg har set så mange flotte tattoos der kunne se godt ud at have på fødderne – så jeg er ikke helt sikker på blomster motivet mere! Jeg har fundet lidt flotte billeder frem, som jeg håber, kan inspirerer hvis i går og overvejer at få en tattoo på foden.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Sommerfugle tattoo - Inspiration til sommerfugle tattoo | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment