Følg mig på Facebook og bliv opdateret omkring tattoo.

Jeg syntes det er skide flot med en tattoo på foden, og det skal jeg helt sikkert have en dag. Jeg har altid tænkt at det skulle være en blomst jeg skulle have på foden, men jeg har set så mange flotte tattoos der kunne se godt ud at have på fødderne – så jeg er ikke helt sikker på blomster motivet mere! Jeg har fundet lidt flotte billeder frem, som jeg håber, kan inspirerer hvis i går og overvejer at få en tattoo på foden.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

  1. Pingback: Sommerfugle tattoo - Inspiration til sommerfugle tattoo | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment