Det er ikke så længe siden jeg skrev og viste en række forskellige vægure frem her på bloggen, men jeg glemte helt at få et Kähler vægur med i samlingen. Jeg lagde mærke til et af deres ure hos en veninde forleden, og syntes faktisk det var ganske pænt.

Jeg må indrømme at det er få ting fra Kähler der falder i min smag, men det handler nok mest af alt om at det er blevet så populært, at det er at finde i alles hjem. Det betyder jo selvfølgelig bare at de har fat i den lange ende, og jeg tror skam heller ikke jeg ville sige nej tak, hvis jeg nu en dag skulle få noget forærende af mærket Kähler, men jeg tror dog aldrig selv jeg kommer til, at spendere penge på nogle af deres produkter.

Kähler vægur1 Kähler vægur2 Kähler vægur3 Kähler vægur4

Sort // Gul // Hvid // Mint

Kähler vægurerne findes i en masse dejlige farver, og selvom jeg stadigvæk leder efter et vægur til køkkenet, så er dette heller ikke det helt rigtige.  Jeg kan jeg bestemt godt forstå hvorfor man kunne have lyst til at investere i sådan en sag her, og det er også et af de produkter fra Kähler jeg syntes bedst om.Ligesom alle andre produkter fra Kähler, er væguret her også lavet i keramik, hvilket gør det meget anderledes end mange andre vægure på markedet. Udover man kan vælge sit Kähler vægur i nogle dejlige og rare farver, kan man også vælge mellem to størrelse – og som i kan se herover er designet heller ikke helt ens på de to. Prisen er der heldigvis også lidt forskel på, så alle kan være med! Hvilket Kähler vægur er jeres favorit? Jeg kan personligt godt li’ den lille udgave, hvor der er mindre tal på, men hvilken farve det skulle være, er jeg ikke så sikker på.

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment