Vi har faktisk ikke rigtig noget vægur herhjemme, for vi er begge flittigt brugere af armbåndsure, og så har vi jo selvfølgelig vores mobiler. Hvis vi en dag skulle have os et vægur, bliver det nok mere til dekoration – for specielt nødvendigt er det faktisk ikke.

Det skulle dog lige være i køkkenet, for jeg er faktisk ganske god til at glemme, hvornår jeg sætter diverse ting ind i ovnen. Med tiden er jeg blevet god til at vurderer hvornår maden skal tages ud igen, men nogle ting som f.eks. kød, er det jo ikke altid så ligetil. Desværre er vores køkken ikke verdens største, men hvis jeg ender med at finde et vægur jeg kan li’, skulle jeg nu nok kunne finde plads til det et eller andet sted.

vægure7  vægure5
vægure2vægure8
Present Time // Karlsson // Menu // Alessi
Jeg har fundet lidt forskellige vægure frem, som jeg i hvert fald personligt, syntes er ret så fine. Nogle af dem falder selvfølgelig mere i min smag end andre, og overraskende nok kan jeg faktisk virkelig godt lide det nye grønne marmor ur fra Menu. Jeg siger overraskende nok, fordi jeg ellers ikke er særlig meget for hele marmortrenden, men lige den grønne marmor her, er jeg faldet pladask for. Prisen er desværre også en anelse mere end hvad min SU kan række til, men flot, det er det virkelig! Et lidt mere budgetvenligt vægur kunne f.eks. være det hvide fra Alessi, og selvom det ikke er mit første valg, ligger det sig som en stærk efterfølger.

vægure6  vægure1
vægure4vægure3
Ferm Living // House Doctor // Stelton // Normann Copenhagen
Selvom det ikke er livsnødvendigt, og på ingen måde den ting der står øverst på listen over ønsker til hjemmet, så har jeg hele sommeren gået og smugkigget lidt på diverse loppemarkeder efter et vægur til netop køkkenet, men uden held. Jeg havde nemlig en idé om, at jeg rigtig gerne ville have et retro ur af den ene eller anden slags. Men efter at have surfet rundt på diverse boligsider, er jeg begyndt at hælde lidt mere mod et nyt et af slagsen. Hvis det ikke bliver uret fra Alessi, kunne det lidt anderledes træ vægur fra House Doctor også være en fremragende mulighed, og prisen gør det faktisk en smule mere attraktivt! Har i nogle vægure hjemme hos jer?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

7 Comments

 1. Smukke ure! Er især vild med det 2. sidste fra Carlsson, de har også lavet sådan et flip ur som jeg har været forelsket i i riiigtig lang tid 🙂

  • M. Vinter Reply

   Ja der findes altså simpelthen så mange frede ure fra Karlsson! Man kunne lave et helt indlæg bare om de ure 😀
   Hmmm det ved jeg ikke lige hvad er for et – men det er uden tvivl lækkert 🙂

 2. Leder faktisk efter et ur til vores nye hus, så godt med lidt inspiration 🙂
  Og tak for i går – rigtig hyggeligt event. Håber vi ses til noget en anden god gang.
  Kh. Marina

  • M. Vinter Reply

   Godt at du kunne bruge det til noget 😀
   Selv tak – glad for det blev vellykket!
   Det håber jeg også, men mon ikke 😀

 3. Pingback: Hansen og Madsen's blog | Inspiration, inspiration hvor er du?

 4. Pingback: Var det noget med et Kähler vægur? ll Vinterfryd.dk

Write A Comment