Jeg tog kæresten under armen i går, og sammen begav vi os ned til Finders Keepers! Et rigtig lækkert arrangement, men desværre lige en tand for mange mennesker efter min smag. Måske man skulle have valgt i dag i stedet, men havde bare brug for sådan en rigtig afslapnings søndag.

finderskeepers1Vi fik købt et nyt fint billede med hjem af  Anne Philipp – vi snakkede om at købe det til sidste års Edition, så nu måtte være på tide. Derudover fik vi købt lidt til os selv – min kæreste et par lækre solbriller og et etui til hans kort, og jeg selv noget lækkert creme, så benene rigtig kan blive sommerklar.

Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at tage lidt billeder dernede i går, og derfor kommer der her lidt billede spam. Har i også været til Finders Keepers denne weekend?

finderskeepers7

finderskeepers6

finderskeepers5

finderskeepers3

finderskeepers2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Se mine flotte nye Tintin plakater

Write A Comment