Når man går og rykker rundt på tingene fra tid til anden, som jeg gør, så hænder det, at man lige pludselig står med alt for mange helt tomme vægge. Det gik i hvert fald op for mig, at jeg havde hele tre af slagsen, her den anden dag! Selvfølgelig skal alt ikke plastres til, men jeg kunne virkelig godt tænke mig lidt nyt, at hænge på de helt hvide vægge. Vi har købt en del til bl.a. Finders Keepers og Edition igennem tiden og flytter jævnligt rundt på det, men jeg synes tiden er inde til noget helt nyt, der selvfølgelig skal mikses med det gamle.

Tintinplakater

Tintinplakater1

Jeg fandt nogle virkelig fine og enkle rammer i Søstrene Grene, og vidste med det samme hvad de skulle bruges til. Min kæreste har nemlig længe ævlet om, at det kunne være fedt med nogle Tintin plakater, og den idé var jeg da helt med på! De to fine Tintin plakater er ikke kommet op og hænge endnu, men har allerede begge fået en plads i vores lille hjem. På sigt, når vi har fået fat i nogle flere plakater eller illustrationer, skal de helt sikkert op og hænge, men indtil nu får de lov, at stå og pynte her.

Det er muligt at købe Tintin plakater mange steder på nettet (f.eks. her & her) og selvfølgelig også i flere butikker (F.eks. Plakaten i Århus), så hvis du også synes de er lidt fine, så er det intet problem at få fat i et par fine eksemplarer.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment