Jeg syntes jeg ser dem alle vegne, magasiner, på nettet og i butikkerne – ja de er virkelig ikke til at komme udenom, men de er saftsuseme også bare flotte! Så en Menu Pov lysetage eller to, ville slet ikke se helt dum ud hjemme hos mig – evt. i mit soveværelse, som, nu når vi taler om det, virkelig godt kunne trænge til en ordentlig overhaling!

Menu Pov lysetage2

– Se alle Menu Pov lysetagerne her –

Og her er det så vidunderet! Er jeg den eneste der bare syntes de er fede? Jeg elsker at de er så enkle, men stadigvæk utrolig dekorative – det er desværre ikke så mange lysestager jeg oplever dette ved. En anden ting der gør at Menu Pov lysetagerne virkelig skiller sig ud fra mængden er at de er til at hænge på væggen – eller ja det er denne udgave her i hvert fald, de har jo heldigt for os også valgt at lave en stående af slagsen. Men tilbage til det jeg kom fra – væg lysetagen her tror jeg personligt, er den eneste væglysetage jeg nogensinde har haft lyst til at eje! Væglysetager er ofte alt for i iøjefaldende og ser malplaceret ud, men jeg tror en Menu Pov lysestage ville leve hundred procent op til mine forventninger.

Menu Pov lysetage1

Som jeg lige kort nævnte er det også muligt at få en Menu Pov lysetage i en stående udgave, som i kan se lige herover. Denne lystage er dog til høje stearinlys frem for fyrfads lys og giver derfor et lidt andet udtryk. Stadigvæk helt vildt flotte hvis i spørger mig – hvilken er mon jeres favorit?

Menu Pov lysetagerne kan fås i en masse skønne farver, og der er endnu flere på vej, som f.eks. kobber, messing, krom og blå. Jeg syntes personligt rigtig godt og væglysetagen i petroleum, men den farve har jeg heller aldrig kunne stå for!

Det er virkelig farligt med alle de lækre designs der popper op her og der, og jeg kan fornemme på det hele at min ønskeseddel til julemanden bliver meget lang i år, for SU’en rækker desværre ikke til så meget!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

  1. Pingback: Jeg ville bestemt ikke sige nej til en af de flotte Menu skåle!

    • M. Vinter Reply

      Det er desværre ikke mine egne stager Karina, men jeg ville nok hænge den op med et lille søm – enten bukket eller almindeligt.
      Man kan selvfølgelig også bruge elefantsnot eller dobbeltklæbendetape, men tror ikke det bliver så flot og det ødelægger tapetet sådan. Håber ud finder en løsning 😀

Write A Comment