Vi kender jo alle sammen de flotte trådkurve fra Menu, som jeg blandt andet har nævnt i indlægget her. De kan fås i en række flotte farver og har en masse anvendelsesmuligheder, men for nyligt lagde jeg mærke til, at de også har en skål der minder meget om. Flere steder betegnes den som en brødkurv, men jeg syntes nu, ordret skål er mere passende – for man bestemmer jo selv, hvad man har lyst til at bruge den til ikke!

– Find de fine Menu skåle her –

Der findes flere Menu skåle, men det er aldrig nogle jeg har lagt særlig meget mærke til. Denne Menu skål skiller sig ud fra mængden, og jeg har simpelthen ikke kunnet lade være med at tænke på den, siden jeg så den første gang. Det kommer nok ikke som en overraskelse, at jeg kigger ret meget på nettet og i de fysiske forretninger efter flotte ting til hjemmet, og når der er produkter der bliver ved med at dukke op i min hukommelse, som f.eks. skålen her, så er det nok fordi den har gjort et ret stort indtryk, og så ryger de for det meste på ønskesedlen!

Menu skåle

Skåle

Designet er jo relativt simpelt og jeg må indrømme, at det ikke lige var en skål jeg umiddelbart troede ville tiltale mig, men man kan jo blive overrasket. Jeg har aldrig tænkt Menu, som et mærke jeg ville favorisere, men på det seneste er der flere af deres designes, der har vækket min interesse. Der er selvfølgelig den flotte trådkurv, som jeg allerede har nævnt længere oppe, men også deres Pov lysestager, har jeg ikke kunne holde mig fra, at skrive om. Der er ingen af de to produkter jeg har valgt at investere i, men jeg kunne virkelig godt overveje skålen her.

De fine Menu skåle fås, ligesom trådkurven i flere forskellige farver bl.a. krom, hvid og messing. Jeg syntes flere af dem er rigtig flotte, men der er nu et eller andet med messing og mig, og så tror jeg den vil se hammer flot ud på vores sorte spisebord med lidt frugt i! Hvad syntes om de fine Menu skåle?

Selvom skålene ikke koster en formue, så må jeg nok erkende, at det bliver en ting mere til ønskesedlen for mit vedkomne. Der er dog ved at være ret fuld her til jul, så måske en af de flotte Menu skåle her, skal vente med at komme på til min fødselsdag – der er nemlig heldigvis heller ikke så lang tid til!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment