For et par weekender tilbage fandt jeg det fineste gamle træskrin til loppemarkedet oppe på Ingerslevplads her i Århus. Jeg viste med det samme, at den skulle med mig hjem og bruges til mine smykker. Jeg har noget tid kigget efter en fed løsning til mine smykker, da jeg syntes min eksisterende var så hammer upraktisk, fordi det hele bare lå og var rodet sammen i en stor pærevælling.

smykkekasse1

Træskrinet er faktisk en gammelt skrin til malerundstyr, og tingene lå stadigvæk deri da jeg købte det. Jeg har beholdt det af det jeg kunne bruge, som f.eks. nogle fine små flasker hvor der har været terpentinolie og linolie i. De er super fine og kan jo altid bruges til at pynte med et eller andet sted.

smykkekasse

Jeg har fået lidt af hvert puttet i, men har også forsøgt at begrænse mig, så det ikke kommer til at rode alt for hurtigt. Det findes rigtig mange fine træskrin og æsker til diverse loppemarkeder, men for det meste ved sælgerne også hvad de vil have for dem. Jeg slap med 50 kr. for min træskrin, hvilket jeg egentlig syntes er ganske fair.


 træskrin12træskrin3
træskrin2træskrin4
Nomess // Nomess // Applicata // Nordstjerne 
Hvis man er mere til at købe ting fra ny eller bare ikke har tiden til at gå på loppejagt, så findes der heldigvis og nogle virkelig fine træskrin og æsker online, som man kan bruge til smykker eller alt muligt andet for den sags skyld. Jeg har fundet et lille udvalg her, som jeg håber kan inspirerer. Jeg syntes personligt at trææsken fra Nordstjerne er helt afsindig flot – men det kan jo næsten heller ikke blive andet, når man blander to så lækre materialer, som træ og grønt marmor. Hvad opbevarer i jeres smykker i?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Henriette Jensen Reply

    Virkeligt fint skrin! Jeg er vild med lidt rå – men stadigvæk romantiske udtryk. Fantastisk fund! Jeg har virkeligt også brug for en ny løsning – ligesom dig, ligger alle mine smykke bare rodet sammen i en skål…. Det fungerer altså ikke optimalt.

    • M. Vinter Reply

      Mange tak – jeg er virkelig også glad for mit fund 😀 Ja det er bare super upraktisk ikke 😉 Håber du finder en god løsning.

Write A Comment