Jeg har allerede stået og kigget på udvalget af kalenderlys i den lokale Rema 1000, og regnede egentlig med at det bare skulle være et ganske simpelt et derfra, der skal lyse vores hjem op hele december måned. Men på den anden side syntes jeg ikke rigtig der var nogle af dem der var særlig flotte og man skal jo alligevel glo på det en hel måned! Derfor har jeg overvejet et Normann kalenderlys, det er måske ikke helt så julet, som jeg godt kunne ønske mig, men flot det er det i hvert fald!

normann kalenderlys

Find dit Normann kalenderlys lige her

Normalt kreerer min mor en fin juledekoration til mig med kalenderlys i, men da jeg ikke er helt sikker på, om jeg når at se hende inden den første december, tænkte jeg at jeg nok hellere selv måtte stå for kalenderlyset i år. Det bliver nok forholdsvist simpelt, evt. bare med en lille bakke, kalenderlyst og noget filigran af en art og derfor tænker jeg egentlig af et Normann kalenderlys kunne passe ganske fint!

Hvordan har i det med kalenderlys? Skal de absolut være røde og fyldt med nisser, eller er det ok med noget mere simpelt og minimalistisk? Jeg kan personligt ikke helt blive enig med mig selv, for på den ene side syntes jeg det hurtigt kan blive lidt for meget, med alle de nisser og andet tingel og tangel vi finder frem i julemåneden. Men på den anden side er det jo det der gør at julen er så hyggelig! Jeg har lagt mærke til at der i år er kommet rigtig meget simpelt og minimalistisk julepynt til, hvor der kun bliver brugt enkle og ikke nær så farvestrålende farver. Meget af det er virkelig flot, men jeg tror nu mest jeg hælder til den gamle og traditionelle jul med nisser, guirlander og hvad der ellers hører sig til! Dog kunne jeg stadigvæk godt finde på at klikke et Normann kalenderlys hjem, og så bare pifte det lidt op med noget rødt silkebånd!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment