Det er ved at være noget tid siden jeg har fundet nogle lækre ny ting frem til hjemmet, til jer, og der er på det sidste kommet nogle virkelig skønne nyheder fra flere brands. Flere af tingene er ikke kommet på hylderne endnu, men dog er der mulighed for at reservere dem allerede nu, hvilket jeg er stor fan af!

Jeg må indrømme, at det ikke bliver til så meget nyt til hjemmet for mit vedkomne frem til sommerferien, da jeg har prioriteret ferie højere og derfor får nok at se til med, at få skrabet penge sammen til en uge i solen i min næsten ikke eksisterende sommerferie.

nyttilhjemmet5Lampe // Køkkenrulleholder // Lysestage // Kalender 

Pude // Opslagstavle // Kost & fejebakke // Vase // Toiletpapirholder

I har nok allerede set den flotte sorte Dixon lysestage, som desværre først kommer i slutningen af marts. Jeg er personligt vildere med de ældre udgaver i kobber, messing og stål, men jeg er helt sikker på, at den kommer til at gå for varmt brød, for den er jo skøn! Ferm Living er også kommet med en masse flotte nyheder og deriblandt en masse fede puder. Jeg er forelsket Fragment serien fordi jeg synes farvekombinationerne er helt geniale. Har du udset dig nogle flotte nye ting til hjemmet?

– Indeholder affilate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Jeg tror da nok lige jeg må klikke kalenderen og kost/fejebakken hjem. Tænk at man kan blive sådan lidt halvt boligforelsket i en kost og fejebakkesæt. Men det er jo flot!

  • M. Vinter Reply

   Hehe – begge dele er også virkelig flote 😀 Ja det er faktisk lidt underligt, men helt enig med dig – så fin!

 2. Så skønne forårsfund og kunne let tilføje dem alle på ønskelisten, jeg har dog allerede forelsket mig opslagstavlen fra Menu, designet er lidt ud over det sædvanlige. Håber I har det godt og nyder en solrig uge:-)

  • M. Vinter Reply

   Det kan jeg virkelig godt forstå Mette – den er simpelthen så flot! Tak og i ligemåde 😀

Write A Comment