Jeg har desværre været nødt til at tage en påtvunget weekend fra bloggen på grund af tekniske problemer, men nu skulle den forhåbentligt gerne være oppe og køre igen (kryds fingre!)

I torsdags var jeg et smut forbi Mejlgade, hvor der var åbent hus hos TEKO. Jeg har længe vidst, at jeg rigtig gerne ville fortsætte på TEKO efter at være uddannet som multimediedesigner, men jeg har været meget i tvivl om hvilken linje jeg skulle vælge. Inden åbent hus havde jeg læst lidt om de forskellige linjer, og snakket med forskellige der går på dem, men jeg havde stadig et væld af spørgsmål.

Der var heldigvis en masse søde elever fra TEKO, der sad klar til at svare på alt mellem himmel og jord ,og jeg fik virkelig et godt indtryk af stedet.  Jeg  havde hele tiden tænkt at søge ind på to af uddannelserne, fordi jeg var meget i tvivl, men efter besøget i torsdags begynder jeg at blive overbevidst om en enkelt – nemlig retail design. Jeg havde egentlig ikke set den som en mulighed til at starte med, fordi den ligger så langt fra min nuværende uddannelse, men efter at snakke med nogle rigtig søde piger derfra, blev jeg mere og mere hooked! Jeg håber virkelig det lykkedes – for jeg tror det kunne blive rigtig fedt! Heldigvis har jeg en nogenlunde sikker backup på min forhenværende skole, men tænker at det kunne være sjovt med noget nyt og spændende! Nogle af jer der har været til U-days de sidste par dage?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Optagelsesproeve til TEKO | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment