Lige et slag for Pernille Folcarelli og hendes vildt flotte plakater. Jeg skriver ikke så ofte om plakater, illustrationer og kunst, men i dag får i lige lidt flot til væggene, med på vejen.

Jeg har selv lidt af hvert hængene på væggene herhjemme, men ville bestemt ikke have noget imod, at få lidt nyt her og der. Ofte synes jeg bare det hele ligner lidt hinanden!

Pernille Folcarelli

Lige fortiden har jeg et godt øje til Pernille Folcarelli og hendes flotte  fjer- og botaniske prints, som jeg netop synes skiller sig lidt ud fra mængden. Jeg har virkelig svært ved at vælge en favorit, men der er et eller andet over den blå farve hun benytter i nogle af plakaterne, som jeg bare ikke kan stå for. Hvad siger i til Pernille Folcarelli?

Se alle hendes flotte print her.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. Super flotte plakater, og elsker sofaen, giver lige det lidt rå look 🙂 Skulle du nogensinde mangle yderligere inspiration til dit hjem, så skal du være meget velkommen til at kigge forbi http://byplayart.dk 🙂

    • M. Vinter Reply

      Er også selv ret vild med stylingen af Pernille Folcarellis flotte plakater. Tak for tippet 😀

Write A Comment