Jeg snakkede for en månedstid siden om de fine kelim tæpper, som er blevet super populære og nævnte også der, at jeg var på udkig efter et af slagsen til mit lille hjem. Min kæreste var ikke super frisk på idéen, men var alligevel med på at prøve det af, hvis vi ellers kunne finde et billigt et af slagsen.

Jeg kiggede på et loppemarked, som nærmest ligger i vores baghave, hvor jeg er var sikker på, jeg havde set dem før i tiden, men desværre uden held. Efter et par forsøg der gav jeg lidt op og begyndte at kigge online. Der syntes jeg heller ikke rigtigt, jeg kunne finde noget, der lige var mig og lagde derfor idéen, lidt fra mig igen.

nyttæppe

Indtil i går hvor min kæreste og jeg gik lidt loppe-amok og gjorde nogle virkelig fund (som i nok skal se på et senere tidspunkt) til loppemarked i Musikhuset og nede i vores baghave, som hedder Loppehuset. Jeg var faktisk på vej ud fra Loppehuset, da jeg lige tænkte, at et kig på tæpperne jo ikke kunne skade og så lå der saftsuseme hele tre tæpper i den stil, jeg var på udkig efter. Jeg fik tæppet her med hjem, for kun 10 kr. fordi det var meget slidt. Selvom de andre to tæpper var i langt bedre stand, så var de bare ikke de helt rigtige!

Jeg har brugt dagen på, at gøre det grundigt rent og finde den helt perfekte plads til det. Det er ikke til at se på billedet, men tæppet vender faktisk på ’hovedet’, da jeg synes det har en langt federe struktur der, samt at det ikke ser helt så slidt ud. Om tæppet er et kelim tæppe eller ej, er jeg egentlig ret ligeglad med, for det er lige præcis som det skal være! Og det bedste af det hele er, at min kæreste også synes det ser brand godt ud. Hvad synes i om mit nye tæppe?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment