Så er det tid til det næste indlæg i en lang række om second hand og genbrugsbutikker i Århus. Jeg har som tidligere skrevet i indlægget second hand og genbrugsbutikker i Århus tænkte mig i den kommende tid at tage på opdagelse i second hand og genbrugsbutikker i Århus og selvfølgelig dele mine erfaringer med jer.

Kom:mode:

Placering: Rosensgade 34

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 11 – 17.30

Fredag: 11 – 18.00

Lørdag: 11 – 15.30

Jeg har kun været forbi Kom:mode en enkelt gang før, og det er simpelthen for lidt, for butikken er virkelig lækker, og der er SÅ mange flotte ting. Kom:mode er en second hand forretning, men ikke af den traditionelle slags. Ved Kom:mode kan man nemlig som privat person komme ned med sit mærkestøj, man ikke bruger længere og med den søde ejer Julia Le fastsætte en pris. Tøjet kommer derefter til salg i butikken, og hvis det bliver solgt splitter man 50/50 med hende. Jeg har faktisk selv overvejet denne mulighed – måske er det ikke de store moneter man kan tjene på denne måde, men det er efter min mening bedre, at andre kan få glæde af de ting, man alligevel ikke bruger.

Folkekirkens nødhjælp:

Placering: Skt. Pauls Kirkeplads 17

Åbningstider:

Mandag – fredag: 10 – 17

Lørdag: 10 – 13

En sød lille genbrugsbutik ved siden af Sankt Pauls kirke hvor man tit kan finde noget genbrugsguld. Jeg har som skrevet før boet på Frederiksbjerg, og der var denne genbrugsbutik en af mine favorit genbrugsbutikker, fordi den er så lille og ikke helt så besøgt som mange andre genbrugsbutikker i Århus. Fordi butikken er så lille er det hovedsageligt tøj der er at finde, men det er også muligt at finde enkelte bøger og brugskunst.

Fund:

Placering: Fredensgade 42

Åbningstider:

Tirsdag – torsdag: 12 – 17.30

Fredag: 12 – 18

Lørdag: 11 – 15

I Fund finder man virkelig håndplukket second hand tøj, og selvom det er nogle rigtig lækre ting, må jeg indrømme, at jeg aldrig har købt noget i butikken, da den ikke rigtig passer min pengepung. Derimod er jeg alligevel forbi butikken nu og da for at finde inspiration til, hvad jeg skal kigge efter i genbrugsbutikkerne.  Lækker forretning med mange ting at byde på, det er Fund i hvert fald!

Det var de Second hand og genbrugsbutikker jeg ville præsenterer i dette indlæg, men stay tuned for der skal nok komme meget mere fra samme skuffe!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Åh, er så enig i alle dine udtalelser her. Fund har lækre ting, men jeg synes tit det er ret dyrt. Folkekirkens er jeg fhv tit i, og her har jeg da også fundet nogle gode ting og super billigt. Det er vist også den jeg kommer i mest, da den kun ligger 300-400 m fra hvor jeg bor 😉

  • M. Vinter Reply

   Ej hvor lækkert! Må virkelig have dig med på råd hvis jeg løber tør for butikker på et tidspunkt 😉 Ej hvor er du heldig at bo på Frederiksbjerg – jeg drømmer mig virkelig tit tilbage 😀

 2. wow, der er jo faktisk et rigtig stort udvalg 🙂
  Ser frem til næste indlæg :p

  • M. Vinter Reply

   Du skal nok blive overrasket – der gemmer sig mange lækre butikker i lille Århus 😀

Write A Comment