Endnu en omgang af Second hand og genbrugsbutikker i Aarhus. Enjoy!

Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik

Placering: Gammel Munkegade 8

Åbningstider:

Mandag – fredag: 10-17

Lørdag: 11 – 13

Skøn lille genbrug som jeg ofte besøger. Da jeg var inde fordi butikken på min lille rundtur i Second hand og genbrugsbutikker købte jeg en fantastisk læderjakke som i kan se her(link). De gange jeg har købt noget i denne genbrugsbutik har jeg ikke mødt andet end venligt personale, der har været villige til at prutte lidt om prisen – hvilket jeg synteser det helt rigtige at gøre i en rigtig genbrug, for selvom det hele går til et godt formål, er det jo ikke alle der har den helt store formue!

So Ein Ding

Placering: Nørre Alle 17

Åbningstider:

Mandag – fredag: 12-17.30

Lørdag: 11 – 14

En second hand forretning lidt i dur med Fund og Rosen og Liljen, hvor dem med lidt flere penge på kiste bunden kan finde nogle rigtig lækre ting. Jeg komme ikke særlig tit i butikken selvom de har nogle virkelig lækre ting, for jeg bliver alt for fristet til at købe en masse ting jeg overhovedet ikke har råd til, men det er virkelig et godt sted til at blive inspireret!

 

Frelsens Hær

Placering: Nørregade 46

Åbningstider:

Mandag – fredag: 10-17

Lørdag: 10 – 14

Hvis du er på jagt efter tøj er denne genbrugsbutik en sikker vinder! Butikken er en god størrelse og der er stort set kun tøj at finde- og det bedste af det hele er at personalet går meget op i at sortere tøjet, så det er nemt at finde det man leder efter.

 

HUSK MIN AT DELTAGE GIVEAWAY!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment