Lidt flere genbrugs godter – god fornøjelse!

Jolly KK

Placering: Vestergade 37

Åbningstider:

Man-fre: 10-17

1. lørdag i hver måned kl. 11-15

Jeg har kun været forbi Jolly KK få gange, men jeg kan med garanti sige at jeg kommer der igen. Jolly KK er lidt anderledes end andre genbrugsbutikker, fordi de har speciale i ting fra 1950’erne til 1970’erne. Jeg var personligt meget imponeret over det stor udvalg de havde af brugskunst. Desværre er det ikke noget jeg selv står og mangler i øjeblikket, men en af mine veninder har fundet virkelig mange gode ting dernede.

Kirkens Korshær

Placering:Nørre Allé 25 (stue etagen)

Åbningstider:

Mandag til fredag kl. 10 – 12.30 og 13 – 16

Lidt speciel genbrugsbutik som man ikke lige ligger mærke til ude fra gaden, og derfor var det også første gang jeg besøgte den, efter et tip fra min veninde. I genbrugsbutikken er der et sjovt miks af LP’er, bøger og møbler. Desværre var de ved at rykke lidt rundt i butikken da jeg besøgte den, så jeg fik desværre ikke mulighed for at kigge særlig meget på LP’er – som jeg ellers har en forkærlighed for. Skal helt sikkert besøge denne genbrugsbutik igen!

Kirkens Korshærs møbelbutik

Placering: Nørre Allé 25 (i gården)

Åbningstider:

Mandag til fredag kl. 10 – 12.30 og 13 – 16

I samme gård som genbrugsbutikken jeg lige har præsenteret ligger denne genbrugsbutik, og som man tydligt kan se på skiltet forhandles der her møbler. Jeg har set butikken ude fra gaden af, men jeg har ikke rigtig stået og manglet møbler, og har derfor ikke kigget forbi. Butikken virkede helt fin – der var selvfølgelig ikke det store udvalg på grund af pladsen, men jeg syntes det er rigtig fedt at det er muligt at købe genbrugsmøbler så centralt i Århus .

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment