Så er det igen tid til at kigge lidt på Second hand og genbrugsbutikker i Aarhus – håber i har lyst til at læse med.

Genbrugsland

Placering: Edwin Rahrs Vej 32B (Bazar Vest)

Åbningstider:

Tirsdag – Fredag: 10-17.30

Lørdag: 11-16

1. søndag i måneden: 11-16

Hvis man alligevel er ude i dejlige Bazar Vest syntes jeg helt sikkert man skal kigge forbi Genbrugsland. En dejlig stor genbrugsbutik med alt hvad hjertet begærer, og så er de super gode til at holde orden så det er nemt at finde det man leder efter. I butikken er der også en lille afdeling med fair trade varer, hvor der virkelig var nogle flotte farvestrålende ting!

Familiebutikken

Placering: Nørregade 42

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 10 – 17

Fredag : 11 – 15

Hyggelig genbrug der som navnet så fint hentyder, har en masse familie relaterede ting som børnetøj, barnevogne og legetøj. Det er ikke en butik jeg kommer meget i, men jeg tror heller ikke lige jeg er målgruppen. De har utrolig mange spil og jeg overvejede at købe et par puslespil med hjem for det er altså super hyggeligt – dog har jeg værker tid ellers plads.

 

Rosenkrantz genbrug

Placering: Rosenkrantzgade 2

Åbningstider:

Tirsdag – Fredag: 13-17

Lørdag: 11-14

En rigtig lækker lille second hand butik, stop spækket med genbrugsguld! Jeg syntes Rosenkrantz genbrug er en virkelig hyggelig butik og jeg kan godt lide at komme forbi og kigge på de mange ting. Dog har jeg aldrig købt noget i butikken for priserne er desværre tårn høje!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

5 Comments

  • M. Vinter Reply

   Hmmm ikke hvad jeg ved af? De større steder omkring Århus jeg kender til, er brugtvareterminalen i Viby og Loppehuset i Åbyhøj 🙂
   Håber det kan hjælpe lidt 😀

 1. Hej Malene, jeg var lige ved at søge på billeder til et indlæg på min blog omkring genbrug og kom forbi dit blogindlæg. Dejligt med dig overblik over genbrugsbutikkerne i Århus 🙂

  • M. Vinter Reply

   Ej hvor hyggeligt 😉 Tak – det var virkelig også sjovt at lave dem. Overvejer at udvide lidt på et tidspunkt når jeg får lidt mere tid 😀

Write A Comment