Jeg er meget begejstret for cykelplakater og leder stadigvæk efter den helt rette. Men imens den jagt fortsætter så er det også gået op for mig, hvor fedt det kan se ud med en faktisk cykel, som en del af indretningen.

Min kærestes og min egen cykel står faktisk indenfor i øjeblikket, men det har dog intet med indretning at gøre. De er nemlig proppet ind i et rum med resten af vores ting, mens vi er ude os rejse.

cykel på væg cykler-i-indretningen-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Der er ingen af disse der vil fungerer indenfor, som en del af indretningen, da de både er brugte og ikke specielt dekorative. Og ja så har vi også brug for dem til at cykle på, selvfølgelig. Men en simpel og dekorativ cykel, ligesom på nogle af billederne her, kunne virkelig se godt ud f.eks. en cykel på væggen!

Det er måske lige dyrt nok vægdekoration, da sådan en cykel for det meste ikke er særlig billig, men det kunne altså også være lidt fedt! Synes i ikke?!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment