Forleden på arbejdet skulle en ung fyr have printet den flotteste retro cykel plakat, og jeg var med det samme solgt! Min kæreste har et eller andet for gamle og helt enkle cykler, så jeg tænkte idéen om en cykel plakat i vores lille hjem sikkert ville falde i rigtig god jord hos ham og jeg havde da også fuldstændig ret! Han elskede idéen og jeg gik derfor straks i gang med at lede på nettet efter en fin og enkel cykel plakat!

cykel plakat3 Ukendt // Jollygoodfellow //Jollygoodfellow

Men det var så nemmere sagt end gjort, for jeg havde jo allerede en idé om hvordan jeg syntes den skulle se ud, så det var lidt af en opgave jeg fik mig selv sat på! Jeg fandt nogle stykker som er virkelig fine, men den helt rigtige var der desværre ikke. Jeg fortryder så meget jeg ikke spurgte lidt ind til den plakat på arbejdet, for selvom jeg ikke havde tid til at kigge helt detaljeret på den, så tror jeg den var, præcis som den skulle være!

cykel plakat1

cykel plakat2

Jeg fandt lige lidt billeder til inspiration, så i måske kan få en idé om hvad jeg havde tænkt mig med sådan en fin cykel plakat. Hvis jeg skal være helt ærlig, vil jeg jo allerhelst have en rigtig fed gammel cykel hængende, men vores lejlighed er desværre ikke den største og derfor tænkte jeg en plakat kunne være en fint alternativt, indtil jeg en dag flytter i noget stører! Hvad synes i om gamle fine cykler som en del af indretningen?

– Indeholder affilate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Har aldrig overvejet at at bruge cykler i min indretning, men det ser jo egentlig ret fint ud i de billeder, du har fundet (:

  • M. Vinter Reply

   Det er også noget jeg er blevet hooked på fornyeligt 😉 Fedt at billederne kunne inspirerer 😀

  • M. Vinter Reply

   Åhhh ja den er da skøn! Desværre er prisen også lidt i overkanten 😉 Måske den skal på ønskesedlen 😛

Write A Comment