Jeg er mere end klar til at få min næste tattoo, og jeg er egentlig også fast besluttede på motiv og placering, men det er jo også lige det med at have pengene til det, så umiddelbart tror først det bliver efter jul. Jeg har så mange tattoo ideer, som jeg gerne vil dele med jer, fordi jeg syntes, at alle dem der går og overvejer at få en tattoo, bare skal springe ud i det!

Jeg har samlet en masse billeder fra diverse steder på nettet, og vil dele mine tattoo ideer med jer her. Jeg vil dog opfodre jer til ikke bare at stjæle et motiv fra nettet, men derimod lade sig inspirerer af flere forskellige og derefter smutte ned til en god tatovør og få hjælp! Det er deres job, og jeg har virkelig fået den bedste hjælp, der har gjort, at mine tattoos er blevet personlige, og ikke bare noget alle andre også har.

God fornøjelse!

Tattoo ideer med hjerter

En ide med tattoo på håndled

Tattoo på begge arme i skrift

ide til tattoo med svane

skulder ide i japansk stilart

Blomster tattoo håndled

(Alle billeder er fra tumblr)

Husk at følge med på Facebook eller Bloglovin – og bliv opdateret omkring nye tattoo ideer

Har du brug for flere tattoo ideer så se her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Tak for ideerne 🙂
  Står selv og skal have en tattoo – enten skal den være helt feminin og enkel – eller også så skal den være stor og gennemført som det sidste billede med ryggen 🙂

  • M. Vinter Reply

   Det var så lidt! Håber din nye tattoo bliver fed 😉

 2. Der er godt nok nogle fede i blandt dem 🙂
  Enkle jeg ikke bryder mig om, men hver sin smag 😉

Write A Comment