Jeg syntes tattoos på fingrene er virkelig fede og jeg overvejer virkelig meget at få en, men jeg har visse spekulationer. Det der nok bekymrer mig mest ved at få en tattoo på en finger, er at den altid er synlig og meget vanskelig at dække til, og især i forhold til jobs osv. bekymrer det mig lidt. Har i en holdning til det?

Selvom om jeg har visse bekymringer tror jeg nu alligevel at jeg ender med en tattoo på en af mine fingre en dag. Jeg tænker lidt at den skal placeres på siden af min finger, da det giver bedre muligheder for at skjule den, og så syntes jeg ikke tattoos omkring knoerne er helt min stil! Jeg er ret hooked på at få et lys sværd – men man kan jo nå og skifte mening! Jeg har fundet lidt inspiration til jer, såvel som til mig selv, på folk der har valgt at få en tattoo på en finger eller to. Enjoy!

 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

  1. Pingback: Sommerfugle tattoo - Inspiration til sommerfugle tattoo | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment