Jeg syntes tattoos på fingrene er virkelig fede og jeg overvejer virkelig meget at få en, men jeg har visse spekulationer. Det der nok bekymrer mig mest ved at få en tattoo på en finger, er at den altid er synlig og meget vanskelig at dække til, og især i forhold til jobs osv. bekymrer det mig lidt. Har i en holdning til det?

Selvom om jeg har visse bekymringer tror jeg nu alligevel at jeg ender med en tattoo på en af mine fingre en dag. Jeg tænker lidt at den skal placeres på siden af min finger, da det giver bedre muligheder for at skjule den, og så syntes jeg ikke tattoos omkring knoerne er helt min stil! Jeg er ret hooked på at få et lys sværd – men man kan jo nå og skifte mening! Jeg har fundet lidt inspiration til jer, såvel som til mig selv, på folk der har valgt at få en tattoo på en finger eller to. Enjoy!

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Sommerfugle tattoo - Inspiration til sommerfugle tattoo | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment