Jeg har ikke selv nogle tattoos med farver og har faktisk heller ikke nogle planer om at skulle have en. Det er ikke fordi jeg ikke syntes de er flotte, nej tvært imod syntes jeg faktisk de kan være drøn flotte, men jeg er bare meget usikker på om de vil passe til mig. Hvad syntes i om tattoos med farver?

Jeg har fundet et lille udvalg af nogle af de flotteste tattoos med farver her, og WAUW hvor er der bare nogle af dem der er fantastiske – hvilken er jeres favorit? 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Sommerfugle tattoo - Inspiration til sommerfugle tattoo | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment