Jeg har ikke selv nogle tattoos med farver og har faktisk heller ikke nogle planer om at skulle have en. Det er ikke fordi jeg ikke syntes de er flotte, nej tvært imod syntes jeg faktisk de kan være drøn flotte, men jeg er bare meget usikker på om de vil passe til mig. Hvad syntes i om tattoos med farver?

Jeg har fundet et lille udvalg af nogle af de flotteste tattoos med farver her, og WAUW hvor er der bare nogle af dem der er fantastiske – hvilken er jeres favorit? 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

  1. Pingback: Sommerfugle tattoo - Inspiration til sommerfugle tattoo | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment