Ugens suppe er min absolut yndlings suppe – jeg prøver på ikke at lave den for ofte fordi jeg helst ikke skulle gå hen og blive træt af den. Opskriften har jeg selv fundet på helt fra bunden og det er nok også derfor jeg er så stolt af netop denne suppe. Det er en suppe med en kraftig smag, også derfor jeg har valgt navnet thai suppe, men man kan selvfølgelig dosere krydderierne efter hvad man bedst selv kan lide!
Håber meget i har lyst til at prøve kræfter med den – og send mig endelig jeres mening!
[spoiler title=”Se opskrift her”]
Thai suppe opskrift:
Ingredienser:
Ca. 400 gram kylling
Grov nudler
Friske spinatblade
En rød eller gul peber
3 tomater
1 løg
3-4 fed hvidløg
1 tsk. Sambal Oelek eller anden form for chili
2-3 tsk. Rød karry paste
1-1,5 liter vand
2 bouillon terninger
Et sjat soja
Lidt olie
Kary, salt, peber, koriander, spidskommen
Fremgangsmåde:
Kom karry og olie i en gryde og brænd karryen, tilsæt kyllingen. Efter et par minutter tilsættes løg og hvidløg, tomat og peber. Tilsæt vand, bouillon, soja, karry paste, sambal oelek og diverse krydderier. Lad det koge op og tilsæt til sidst frisk spinatblade og grov nudler. Server når nudlerne er al dente!
[/spoiler]
Der er slet ingen tvivl om at denne thai suppe skal have :
Læs omkring vores andre suppe her
Husk at følg med på facebook eller bloglovin – og blive opdateret omkring nye suppe opskrifter på bloggen
2 Comments
Pingback: Rodfrugt suppe - smagfuld og billig rodfrugt suppe på vinterfryd | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode
Pingback: Karrysuppe - dejlig karrysuppe med ris, peber og kylling på vinterfryd | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode