I vil nok give mig ret, når jeg siger, at Tom Dixon etch fyrfadsstagerne er super fine. Jeg syntes i hvert fald de er lækre! Selvom de ikke rigtig er min stil, da de er meget pæne og klassiske i deres udtryk, så er der bare et eller andet over det spændende og anderledes mønster deres skær gir, når man har lys i dem – som jeg slet ikke kan stå for. Har i det ikke også på samme måde?

Tom Dixon etch fyrfadsstage2 Tom Dixon etch fyrfadsstage3 Tom Dixon etch fyrfadsstage4

Kobber // Messing // Stål

Jeg er desværre ikke selv den heldige ejer af en Tom Dixon etch fyrfadsstage, og jeg er også lidt i tvivl om min bedre halvdel lige syntes det er noget vi skal eje. Det er godt nok for det meste mig der står for indretningen herhjemme, så hvis jeg ønskede mig en ville han nok ikke brokke sig det vilde, men jeg syntes det er ekstremt vigtigt, at vi begge har det dejligt og føler os godt tilpas i VORES hjem! Derudover sætter jeg meget pris på hans smag og gode ideér – som ofte skaber nogle vildt gode resultater, som jeg aldrig selv ville været kommet frem til.I kender jo nok allerede de utrolig fine Tom Dixon etch fyrfadsstager og hvis i ikke allerede har en eller flere af dem stående hjemme i stuen – så står de for manges vedkomne nok på ønskesedlen til jul. Men så er spørgsmålet jo om det skal være den originale eller den nye wood model, der skal pryde jeres stue. Har i set den fine nye model?

Tom Dixon etch fyrfadsstage5 Tom Dixon etch fyrfadsstage6 Tom Dixon etch fyrfadsstage1

 Kobber // Messing // Stål

Hvis jeg en dag ender med Tom Dixon etch fyrfadsstage, så tror jeg faktisk mest jeg hælder til det fine og meget karakteristiske wood design, der er på den nye Tom Dixon etch fyrfadsstage – hvad siger i? Jeg har ganske vist ikke set det mønster som lysskæret ’danner’ på de nye fyrfadsstager i virkelig, endnu, men jeg er overbevist om at det er lige så fint som mønstret på de originale.

Begge typer af Tom Dixon etch fyrfadsstagerne kan som i kan se fås i materialerne kobber, messing og stål.

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment