En udendørs sækkestol – det er altså smart! Selvfølgelig kan man også bare tage sin almindelig sækkestol med udenfor, men at have en der virkelig er lavet til det danske vejr, er da bare guld værd – jeg er i hvert fald solgt!

– Køb en udendørs sækkestol lige her –

Jeg har tit overvejet at købe mig en sækkestol, og har også skrevet om det flere gange som f.eks. her, men det er jo lige det med at have pladsen til sådan en flyder. Heldigvis er vi så privilegerede at have en rimelig stor terrasse, og selvom den lige nu er fyldt op med alt muligt andet, kunne en udendørs sækkestol virkelig være fedt! Sådan en man rigtig kan ligge og nyde det gode vejr i!  

Sækkestolene jeg har fundet her er alle fra SACKit og hedder Cobana Lounge Chair – et meget passende navn, syntes i ikke!? Udover disse sækkestole både er vandafvisende og lysægte, så er de også lavet med en smart rem i siden, der gør det vildt nemt at justerer sækkestolen så man kommer til at sidde helt perfekt. Sækkestolen fås i de fire forskellige farver her, og min klare favorit er uden tvivl den petroleumsblå. 

Hvis man ikke har pladsen til den helt store model, har SACKit også lavet en lille puf sækkestol i samme serie.  Det er selvfølgelig slet ikke det samme, i sær ikke hvis, man ønsker sig en kæmpe sækkestol, men den lille puf er et fint alternativ. Et alternativ som jeg faktisk godt kunne finde på at investere i, for at have en nem og brugbar ekstra plads, både til terrassen og foran fjernsynet. Den lille model kan fås i flere forskellige farver og i kan se dem alle her.

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Pingback: Lækre sækkestole på Vinterfryd.dk

  2. Pingback: Få idéer til terrasse indretning på Vinterfryd.dk

Write A Comment