Det er ingen hemmelighed at jeg er stor fan af mærket House Doctor, og der er utrolig mange ting derfra, jeg gerne vil have i mit eget hjem. Efter forleden at have skrevet et indlæg om det fine udvalg af vaser, Bloomingville har, var jeg også lige nødt til at kigge forbi, og se om jeg også kunne finde en House Doctor vase der faldt i min smag.

– Se et flot udvalg House Doctor vaser lige her –

House Doctor vase5House Doctor vase2

House Doctor vase6 House Doctor vase1
ZigZag // Mira // Bird On A Wire // Vip
Og selvfølgelig kunne jeg det – og uden problemer også mere end en! Jeg syntes ofte at mange af de små nips ting til hjemmet går hen og bliver ret pebret, især når man er på SU og derfor bliver de heller ikke så tit udskiftet herhjemme. Men jeg kunne virkelig godt bruge en vase – for jeg har faktisk ikke rigtig en på nuværende tidspunkt, og heldigvis koster vaser slet ikke så meget som jeg havde forventet!

House Doctor vase7 House Doctor vase8
House Doctor vase4 House Doctor vase3
AG // Hexa // Form // Strik
Efter at have kigget lidt på vaserne fra Bloomingville fandt jeg ret hurtigt ud af at vaser i en grøn nuance og meget gerne i glas, er lige mig. Heldigvis for mig er de jo ganske populære for tiden, og derfor findes der også et ret stort udvalg af dem. House Doctor har også en flot en af slagsen i olivengrønt glas, ved navn Form – desværre er det også den dyreste vase af alle dem jeg har valgt ud her, og sandsynligheden for at den rammer min postkasse, er desværre nok ikke så stor.

Hvis jeg skulle vælge en anden flot House Doctor vase, syntes jeg bestemt også den fine Hexa vase gør det godt – der er bare et eller andet over det der løbende glasur, som jeg personligt ikke kan stå for. Den hvide Strik vase er altså også herlig – elsker at den er så diskret man stadig noget helt for sig selv! Selvom jeg sagtens kunne klikke en fin House Doctor vase hjem, så tror jeg dog alligevel stadigvæk min favorit er den fine grønne glas vase fra Bloomingville – og lur mig om den ikke snart bliver en del af min boligindretning. Har i også én vase, som i bare må eje?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment