Jeg har tidligere skrevet om nogle af alle de forskellige flotte vaser,man kan købe sig til på nettet, men vaserne fra Bloomingville fik jeg aldrig rigtig præsenteret. Derfor har jeg  nu valgt at lave et helt indlæg kun dedikeret til Bloomingville vaser – for det fortjener de virkelig!

Jeg tror faktisk kun jeg selv ejer en enkelt vase, og jeg aner faktisk ikke rigtig hvor den er. Måske det tyder på jeg ikke køber blomster så ofte, men det er faktisk en skam, for jeg syntes det så kønt med en flot buket på bordet, og de behøver jo ikke koste alverden.

 bloomingville vase6bloomingville vase7
  bloomingville vase4 bloomingville vase3
Shine // Geo2 // Sort keramik //Four 
En ny vase ville for mig nok ikke være en helt dum investering. Og jeg kunne virkelig godt overveje en Bloomingville vase, for foruden at være super flotte, så koster de heller ikke en hel bondegård – nej de er faktisk ganske SU-venlige. Hvad det så lige skal være for en af disse vaser – ja det er jo lige det! For da jeg umiddelbart kiggede på dem første gang, tænkte jeg straks at den kobber Shine vase lige var mig, fordi de andre var lige enkle nok. Men efter at have tænkt lidt mere over det, tror jeg nu faktisk det vil være fedt netop med en vase, der ikke gør for meget opmærksom på sig selv, for det er jo blomsterne der skal være i fokus.

bloominvillevase2bloomingville vase8  
  bloomingville vase1 bloomingville vase5
Hus // Geo // Wrinkle // Grønt glas
Jeg syntes flere af de hvide har en rigtig flot facon, men der er altså et eller andet over denne den grønne vase, jeg slet ikke kan stå for. Selvom jeg ikke regnede med at det skulle være en grøn vase jeg skulle ende ud med, da jeg tænkte at hvidt eller sort passer bedre til alle slags blomster, så er grøn jo nok den der i sidste ende passer bedst – og jeg er sikker på jeg nok skal blive rigtig glad for den! Måske kærsten forstår et hint hvis jeg køber den, og stiller midt på vores spisebord! Hvad syntes i om vaserne fra Bloomingville?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Var det noget med en House Doctor vase? ll Vinterfryd.dk

Write A Comment