Ugens suppe er min absolut yndlings suppe – jeg prøver på ikke at lave den for ofte fordi jeg helst ikke skulle gå hen og blive træt af den. Opskriften har jeg selv fundet på helt fra bunden og det er nok også derfor jeg er så stolt af netop denne suppe. Det er en suppe med en kraftig smag, også derfor jeg har valgt navnet thai suppe, men man kan selvfølgelig dosere krydderierne efter hvad man bedst selv kan lide!

Håber meget i har lyst til at prøve kræfter med den – og send mig endelig jeres mening!

[spoiler title=”Se opskrift her”]

Thai suppe opskrift:

Ingredienser:

Ca. 400 gram kylling

Grov nudler

Friske spinatblade

En rød eller gul peber

3 tomater

1 løg

3-4 fed hvidløg

1 tsk. Sambal Oelek eller anden form for chili

2-3 tsk. Rød karry paste

1-1,5 liter vand

2 bouillon terninger

Et sjat soja

Lidt olie

Kary, salt, peber, koriander, spidskommen

Fremgangsmåde:

Kom karry og olie i en gryde og brænd karryen, tilsæt kyllingen. Efter et par minutter tilsættes løg og hvidløg, tomat og peber. Tilsæt vand, bouillon, soja, karry paste, sambal oelek og diverse krydderier. Lad det koge op og tilsæt til sidst frisk spinatblade og grov nudler. Server når nudlerne er al dente!

[/spoiler]

Der er slet ingen tvivl om at denne thai suppe skal have :

 Læs omkring vores andre suppe her

Husk at følg med på facebook eller bloglovin – og blive opdateret omkring nye suppe opskrifter på bloggen

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Pingback: Rodfrugt suppe - smagfuld og billig rodfrugt suppe på vinterfryd | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

  2. Pingback: Karrysuppe - dejlig karrysuppe med ris, peber og kylling på vinterfryd | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment