Vi har længe snakket om at få en af de klassiske industrilamper herhjemme, men jeg må indrømme, at jeg har været lidt for nærig til, at give hvad de forlanger for dem diverse steder. Så jeg forenede mig egentlig med tanken om, at det nok bare ikke var sådan en, vi skulle have op og hænge!

Men ting kan jo ændre sig og det er faktisk endt med, at vi har fået hele to industrilamper indenfor relativt kort tid. Den første, som vi desværre ikke har fået op og hænge endnu er en flot turkis udgave, som vi fik billigt med i handlen, da vi købte stol og bord til vores nye læsehjørne. Lampen er fra et plejehjem og virkelig fin – den skal op i vores kontor, når den lige har fået en ny ledning.

Industrilamper1Nummer to i rækken er denne store sorte industrilampe, som har fået plads over vores spisebord. Selvom jeg var glad for mit restaureret loppefund der hang der før, så var det også tid til, at der skulle ske noget nyt, så den har fået plads i gemmerne indtil videre. Lampen fik vi lidt ved et tilfælde gennem min kærestes kammerat, der skulle til at flytte og derfor ikke havde brug for den mere – hvor heldig har man lov at være?! Jeg er vild med den er så stor, det giver en virkelig fed effekt i rummet.

industrilamper3 industrilamper2Hvad siger i til industrilamper? Der findes jo selvfølgelig mange udgaver og jeg må indrømme, at jeg er vild med hver eneste en og gerne så hele min lejlighed fyldt op med dem, men jeg har også bare et eller andet med industrielt design! Mine industrilamper kan du finde magen til på diverse loppemarkeder, så hvis du er fristet, så er det bare med at komme af sted til et af sommerens mange markeder!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Jette førrisdahl Reply

  Hej
  Jeg har 4 store industrilamper fuldstændig magen til dem som du har på det første billede – som jeg vil sælge for 1500kr stk, så er du interesseret skriv da gerne på 40427065 og jeg kan sende dig nogle billeder
  Mvh
  Jette

 2. Jette førrisdahl Reply

  Undskyld det er på billede 2 – altså der hvor du har vist 3 store lamper sammen😉

Write A Comment