Vi har et barbord som spisebord herhjemme, og derfor selvfølgelig også barstole. Vi valgte den lidt billige løsning med stole fra Ikea da vi flyttede ind, men som jeg har skrevet om før lige her, kunne jeg på sigt godt tænke mig nogle lidt lækrere barstole, og der kunne en Gubi barstol, være et fremragende bud.

Jeg hørte første gang om mærket Gubi, da min veninde købte deres super fine lamper til at have over hendes spisebord, og siden er jeg stødt på mærket mange andre steder, og flere af deres designs syntes jeg virkelig godt om. Foruden deres fine barstole og lamper fremstiller de også spejle, borde og andre former for stole, men en af mine favorit ting fremstillet af Gubi er nok denne skønne sofa.

gubibarstol1 gubibarstol2  gubibarstol3gubibarstol4
1 // 2 // 3 // 4
I mit sidste indlæg om barstole havde jeg også den fine røde Gubi barstol ved navn Nagasaki med, men den er efter min mening også bare noget så flot. Det eneste der forhindrer mig i at spæne ud og købe den, er at der intet ryglæn er på. Det er nok bare en vanesag, men både min kæreste og jeg foretrækker altså en barstol med et ryglæn. Derfor er jeg også begyndt at hælde mere til den originale Gubi barstol, med det lille ryglæn. Barstolen kan fås i flere forskellige farver, men jeg er blevet lidt hooked på udgaven i ser herover. Jeg har ingen anelse om den er god at sidde i, men mon ikke? Den ser i hvert fald sådan ud, men jeg ville nok have det bedst med lige at prøve den i en fysisk butik inden den bliver klikket hjem. Er der nogle af jer der kender til, eller måske selv ejer en af de fine barstole fra Gubi?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment