Jeg har før skrevet indlæg om lidt urealistiske boligdrømme, som f.eks. dette her. For selvom jeg ikke ligefrem har råd til de helt ekstravagante boligindkøb på SU, så betyder det jo ikke, at man ikke kan drømme sig lidt væk i materielle ting! Det er jeg næsten sikker på, at jeg ikke er den eneste der gør!

Og ja hvis jeg stod i dag og havde mulighed for at købe en sofa – så ville den skønne Gubi sofa i turkis, bestemt være et godt bud. Den er virkelig smuk – syntes i ikke? 

gubi sofaFind den smukke Gubi sofa lige her

Jeg er i hvert fald helt forgabt i denne smukke sag – for foruden at have en rigtig fed og lidt funky farve, og nogle utraditionelle former, så formår den stadig at være klassisk og traditionel. Der findes utrolig mange flotte, og for den sags skyld også dyre sofaer på nettet og i diverse møbel forretninger, og den flotte Gubi sofa er på ingen måde den eneste jeg har et crush på, men lige nu står den virkelig højt på listen over bolig drømme! Gubi sofaen fås i flere fantastiske farver, men det var uden tvivl den turkise der fandt vej til mit hjerte. Er det kun mig der har et crush på den flotte Gubi sofa- eller syntes i også den er lidt skøn?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Gubi barstol - inspiration til valg af Gubi barstol på bloggen

Write A Comment