Det er ikke første gang jeg skriver om vasketøjskurve, men i modsætning til sidst, har jeg valgt denne gang kunne at kigge på House Doctor vasketøjskurve. De er nemlig blevet super populære – og også til alt muligt andet end vasketøj, for en House Doctor vasketøjskurv, kan jo ligeså snildt fungerer til alle muligt andet.

Jeg har personligt selv en vasketøjskurv fra Jysk, som jeg er fint tilfreds med. Det er ikke super flot eller noget, men den fungere fint til formålet. Grunden til jeg ikke selv har købt en House Doctor vasketøjskurv, er at de desværre ikke har noget låg – og det syntes jeg er lidt rart. Men jeg har overvejet at anskaffe mig en til huer og vanter eller noget lignende – for jeg syntes virkelig de er fine.

HouseDoctorvasketøjskurv3 HouseDoctorvasketøjskurv4 HouseDoctorvasketøjskurv1 HouseDoctorvasketøjskurv2
HouseDoctorvasketøjskurv5  HouseDoctorvasketøjskurv6
Stripes // Wash Instructions // Add Water and Soap 
Plan to Wash // 2 Be Washed // Triangular
Jeg kunne finde frem til seks forskellige modeller af den flotte House Doctor vasketøjskurv, og jeg er personligt lidt i tvivl om, hvilken der er min favorit. De er jo alle relativt simple, men på ingen måde kedelige! Jeg syntes det er virkelig lækkert, at de er holdt i så simple farver, enten med tekst eller mønster. For når de skal fyldes med en masse vasketøj ,kan det hurtigt blive for meget, hvis de var alt for spraglet. Alle House Doctor vasketøjskurvene er produceret i materialerne bomuld, polyester og rayon. Denne blanding gør at vasketøjskurvene er en smule stive i det, så de kan stå af sig selv. Derudover er der på alle vasketøjskurvene syet med to hanke, så de er nemme at flytte rundt på – hvilket er virkelig praktisk hvis man f.eks. har vaskerum i kælderen, som mange by lejligheder desværre må nøjes med.

Jeg tror faktisk jeg hælder til at min favorit blandt de flotte House Doctor vasketøjskurve, er en af de to med mønster fremfor tekst. Jeg tænker at de er mest praktiske i forhold til, også at kunne benytte dem til andet end vasketøj. Hvad siger i – har i en favorit blandt House Doctor vasketøjskurvene? Og hvad ville i bruge dem til, hvis de havnede hjemme hos jer?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment