Boligreportager

Jeg er vild med boligreportager og kan ikke få nok af at blive inviteret indenfor i andre folks hjem og høre om tankerne bag deres indretning. Da jeg begyndte at fokusere lidt mere på boligindretning på Vinterfryd.dk faldt det mig ikke først ind at lave boligreportager. Jeg tænkte både at det ville være utrolig besværligt og at der nok alligevel ikke var nogen der kunne tænke sig at bidrage, men med tiden fik jeg blod på tanden og tænkte at der jo ikke var andet at gøre end at springe ud i det.

Det gik heldigvis over al forventning og med tiden er det blevet til en række spændende boligreportager fra nogle virkelig inspirerende hjem – og jeg er bestemt ikke slut endnu! Selvfølgelig kan jeg ikke invitere mine læsere indenfor i store smarte huse med de flotteste designermøbler, men det gør på ingen både mig noget, da jeg synes de små hyggelige lejligheder i byerne, hvor der bor unge mennesker er langt mere inspirerende. Når man ikke har den store økonomi er man nemlig til tider nød til at tænke ud af boksen – hvilket der kommer nogle helt geniale løsninger ud af, og så synes jeg det er meget nemmere at relatere til nogen der står i nogenlunde den samme situation som jeg selv.

Jeg håber i kan finde inspiration i alle disse fantastiske flotte og hyggelige hjem. Jeg synes i hvert fald det har været en fornøjelse og jeg bliver ved med at blive forundret over folks opfindsomhed, når det gælder indretning.

 • Hjemme hos Julie
 • Hjemme hos Sabina
 • Hjemme hos Zille
 • Hjemme hos Mette & Giancarlo
 • Hjemme hos Winnie
 • Hjemme hos virksomhedsejerne Louise & Thor
 • Hjemme hos Anette
 • Hjemme hos Mette
 • Hjemme hos Marie
 • Hjemme hos Camilla
 • Hjemme hos Karina
 • Hjemme hos Jeanette
 • Hjemme hos Ina
 • Hjemme hos Fie
 • Hjemme hos Miki
 • Hjemme hos Jeppe
 • Repost: Hjemme hos Annemette

Jeg forsøger at have en rød tråd fra boligreportage til boligreportage – for selvom det er vidt forskellige hjem vi får lov at kigge ind ,i kan jeg godt lide at f.eks. layoutet og mængden af spørgsmål forbliver nogenlunde det samme. Nogen gange ville jeg dog ønske at jeg havde lidt mere plads et udfolde mig på som f.eks. i et magasin – da det bare giver en hel anden indlevelse i det hjem man besøger.

Inspirationen til hvordan jeg skulle udforme boligreportagerne stammer fra magasiner – online som offline og andre blogs. Jeg har forsøgt at samle alt det bedste, men der er selvfølgelig altid mulighed for forbedringen. Jeg kan rigtig godt lide at håndplukke de hjem og de personer jeg vælger at samarbejde med om en boligreportage og når jeg går på jagt efter en ny kandidat er Instagram et uundværligt værktøj. Der findes så mange fantastisk inspirerende profiler derinde som jeg kan bruge flere timer på at kigge igennem indtil jeg finder den helt rette, til den boligreportage jeg har i tankerne.

Selvom jeg har min egen stil og derfor oftest bedst kan lide noget der ligger lidt op af den, så har jeg også lavet boligreportager hvor indretningen har været meget lang dette. Boligindretning er ligeså forskellige som mennesker er, men noget ligner selvfølgelig hinanden – jeg prøver at opnå et godt udsnit af det hele, men der er lang vej igen, for det er jo så fantastisk mange flotte hjem bare her i lille Danmark.

I boligreportagerne herover kan du blandt andet kigge forbi et rigtig gør det selv hjem, hvor man ikke har ladet sig begrænse af noget, men blot ladet idéerne flyde – et gåpåmod jeg ville ønske, at jeg selv havde i forhold til indretningen her hjemme af og til, i stedet for at lade sig bremse af små forhindringer. I et andet hjem, har manden i huset fået lov at have nogle af hans nørderier fremme, fremfor at gemme dem væk bag lukkede døre. Noget vi også selv går op i herhjemme, men nok mest af alt fordi jeg også selv er lidt nørdet! Hvis man er til loppefund ligesom jeg er der også flere hjem, i sikkert vil finde interessante. Kombinationen af nyt og gammelt er der bare nogen der forstår sig på og kan skabe helt unikke og personlige hjem ud fra.

Boligreportager er og bliver spændende læsning og jeg er slet ikke i tvivl om at kategorien her, vil blive ved med at vokse og vokse – for jeg kan slet ikke lade være med at kigge ind og ser hvordan andre indretter sig!

2 Comments

 1. Hej Malene!
  Jeg kan sagtens se din rødetråd i den flotte indretning! Hvor er det spændende at følge med i jeres flotte hjerm og det udvikling der følger. Kæmpe fan!

Write A Comment