Indtil nu har jeg kigget mest efter hoteller til disse indlæg, men denne gang gjorde jeg mig selv den tjeneste, at kaste et blik på en række hostels! Generator hostel er en helt række af hostels, som alle er placeret i Europas storbyer. Faktisk skal man slet ikke så langt, for at stifte bekendtskab med kæden, da der ligger et Generator hostel i København. Det er dog ikke det, det skal handle om i dag. Nej jeg har rettet blikket mod deres afdeling i Paris, som også er den største!

Gennemgående for alle Generators hostels er et ønske om lækkert, men økonomisk overkommeligt design, central billighed og en bred vifte af spændende og velindrettet fællesrum. I dette hostel er der plads til 916 gæster og det indeholder både sovesale, familieværelser, to-mands værelser og penthouse værelser med privat terrasse. Ja der er lidt for en hver smag!

generator-paris-7 generator-paris-3 generator-paris-1 generator-paris-8 generator-paris-5Indretningen er inspireret af Paris og de oplevelser man kan få, ved at slentre ned af gaderne, som både byder på romantik, flotte farver og konstant skiftende stemninger. Jeg vil hellere end gerne gå på opdagelse i dette unikke hostel, som har en helt speciel ånd og virkelig fed attitude. Jeg er sikker på, jeg ville kunne få mange timer til at gå med, at blive ført rundt i de mange unikke rum!

generator-paris-6 generator-paris-9 generator-paris-4 generator-paris-2

Kilde: Generator

Jeg tror jeg ved hvor jeg skal bo, næste gang jeg besøger en storby i Europa. For selvom man heldigvis kan se og blive inspiceret til meget, ud fra billeder, så tror jeg det vil give noget helt andet, at opleve det på egen hånd! Indtil den dag kommer, så er jeg ud fra billederne blevet inspireret til…

… at inddrage flere af de skønne kelim inspirerede mønstre i min egen indretning. Nok ikke hele sofaer, som her, men et par puder f.eks. på sengen eller en enkelt i lænestolen, kunne se skønt ud!

… at metrofliser stadigvæk holder – også hele vægge med dem!

… at helt hvidt sengetøj virkelig giver et flot og stilrent look til soveværelset. Hvorfor skal farven hvid dog også være så upraktisk!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment