Lige for tiden overnatter jeg mange spændende steder på vores rejse rundt i Sydøstasien, men da vi har valgt at gøre det på budget, er det ikke specielt meget inspiration jeg får fra de mange hoteller, bungalows, homestays og hostels vi benytter.

herviljeggerneovernatte4.5 herviljeggerneovernatte4.6Men der findes mange fantastisk flotte steder at overnatte i hele verden og jeg har kigget lidt nærmere på, et virkeligt inspirerende bed and breakfast i Brooklyn! New York er virkelig et hot og jeg vil da også super gerne opleve byen en dag. Når det engang bliver tilfældet havde jeg tænkt mig at benytte mig af Airbnb, men Urban Cowboy bed and breakfast kunne bestemt også være en mulighed!

At finde informationer om dette inspirerende sted har ikke været nemt, men jeg er egentlig også allerede solgt, ved blot at kigge de fede billeder igennem af stedet. Så jeg tror egentlig jeg vil lade de skønne billeder tale for sig selv!

herviljeggerneovernatte4.2 herviljeggerneovernatte4.3 herviljeggerneovernatte4.4 herviljeggerneovernatte4.1Jeg er vild med det sted og er virkelig blevet inspireret til…

… at få et vægtæppe. Jeg er ikke så stor fan af de der vævede vægtæpper man ser alle vegne, men et stort et med farver, kunne være ret nice!

… at købe en grøn eller blå sofa. Jeg har altid gået efter at de større møbler skulle være i neutrale farver, men jeg er ved at være godt træt af en kedelig sort sofa, så næste gang der skal er altså farver på!

… at placerer et badekar i stuen! Nu tænker jeg mest til vores fremtidige kolonihavehus, for så kan jeg rent faktisk få min drøm om et badekar til at gå i opfyldelse. Jeg er overbevist om at min kæreste synes det er en meget meget dårlig idé og jeg ved heller ikke selv om jeg er lige så entusiastisk, når jeg ser hvor meget plads, sådan et vil tage!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment